Halál a pszichiátrián 1-2

Valahogy most kezdem megérteni, ennek a személyes naplónak a kapcsán, az emberek miért nem kíváncsiak már az ilyesmire. Blaablaablaa. Nem biztos, hogy van értelme. Meglehet, a Halál a pszichiátrián 2 lesz az utolsó játékom, és a róla szóló lesz az utolsó poszt az undergroundon. Aztán lehet, hogy sokáig nem lesz semmi. Ne számítson senki ilyen mindent überelő posztra, néhány embert vérig sértek benne, oszt jó napot kívánok.

Körülbelül egyforma szintű és hangulatú kis játékok ezek, a témáról több bőrt lehúzni talán már nem is érdemes. Most már látom a 2. résznek is nagyjából a menetét, sokkal jobb semmiképpen nem lesz, mint az első, rosszabb még lehet. Teljesen más stílust képvisel egy OHR játék, és mást egy RPG Maker játék. Bár ugyanazok a pixelfigurák szaladgálnak látszólag, az rprg makernél előre generált figurákkal dolgozunk, az OHR-ban mindennek egyedinek kell(ene lenni), sajnos van benne lopott grafika. Ebben moúast nem lesz. De valamennyire mind2 rámegy a minimálra, ha nem is kimondottan minimalista játékok, A 2. rész valószínűleg el sem készült volna, ha megint nekem kell rajzolgatni, meg scriptelni.

Mit mondhatnék még? A magsm elé kitűzött határidő, attól hamarabb esetleg már készen lehet,későbbre már nem hagynám. Ha nagyon megerőltetném magam, lehet, hogy még a hónapban készen lenne Nem tudom. Nem tudok semmit, csak hogy folyton fáradt vagyok, Á, a mai bejegyzésem unalmas lett, én meg mindjért alszom Jó éjt!